دوستان عزیز ،
اولین چیزی که باید بگم اینه که به هیچ نباید قیمت های دلاری توی NewEgg را در دلار ضرب کنید و بگید این قدر باید باشه !
این مادربرد توی NewEgg قیمتش 180 دلار هست .
با دلار روز میشه قیمتش 550 .
+ 60 هزار تومن گمرک : 610 هزار تومن .
+ 15 هزار تومن هزینه رسیدن به ایران ( تعداد ورود این قطعه به ایران ربطی به تعداد ورود به آمریکا نداره )
+ گارانتی ماتریکس که شخصاً کم کم من بودم روی کالام براش 50 تومن در نظر میگرفتم : 675
این قیمتیه که به نظرم خیلی خوبه ! یعنی با این قیمت ها تا 700 هم میبود خیلی خوب بود ( واقعی باید فکر کنیم ) و دیگه بقیه اش به نظرم بستگی به شرایط ایران داره که بزرگترین چیز توش نبودن بازار رقابتی با وجود تحریم ها و خیلی خیلی چیز های دیگه .
وقتی میگیم یه کالایی خوش قیمت هست با درنظر گیری تمامی عوامل باید بگیم . یعنی با توجه به قیمت بقیه و شرایط بازار نه اینکه بشینیم بالای گود و بگیم آره به نسبت قیمت جهانی بالاست پس نمیارزه ! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بررسی با مدل پایین تر یعنی GD45 را هم مهدی عزیز گفتند و طبیعتاً برای دو رنج کاربری هست با توان مالی متفاوت که کم و بیش کاربری هر دو خاص هست : گیمینگ و کار های اکستریم !
این را نباید فراموش کنیم و کسی که همچین کاری داره طبیعتاً با اوضاع فعلی باید 3-4 تومن بگذاره کنار و جای تعجبی نداره .
اما بررسی های شهر سخت افزار :
دوستان فرمودند لپ تاپ بیشتر بررسی کنید که قطعاً این کار را میکنیم و تصمیم جدی ای روی این موضوع داریم کما اینکه اولین بررسیمون چندی پیش منتشر شد اونم روی یک لپ تاپ Low End ! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
موضوع بعدی اینکه ما کالا های متفاوتی را بررسی میکنیم مثل همین مادربرد که با قیمت های فعلی میان رده هست ( بله ما هم میدونیم 4 تومن یا 3 تومن برای یک سیستم سنگینه و گرونه ولی به نسبت بقیه کالا های سخت افزاری و دسکتاپ میان رده هست ! ) اما در کل حق با شماست و ما بیشتر High-End بررسی میکنیم . اما چرا ؟
شهر سخت افزار به جرات میتونم بگم که تخصصی ترین و کامل ترین بررسی های این مملکت را مینویسه و فرصتیست برای همه تا با آخرین تکنولوژی های روز بیشتر آشنا بشند و از طرفی وقتی یک مدل High End بررسی میشه بسیاری از تکنولوژی هاش با ابعاد کمتر در مدل های پایین تر هست . برای همین خواننده در واقع با یک تکنولوژی برتر آشنا میشه و توی مدل های مختلف میتونه اون ها را ببینه یا دنبال کنه حالا در مقیاس کمتر .
و مورد آخر !
کاربران و خوانندگان اینترنتی به نسبت خوانندگان کاغذی و ... Power User تر هستند و طبیعتاً به دنبال قطعات قوی تر بیشتر هستند .
لذا با این جمع بندی رویکرد شهر سخت افزار و کار کردن شرکت ها با شهر سخت افزار به این سمت رفته که هر چند قطعات میان رده و یا حتی پایین رده مثل لپ تاپی که روی سایت میبینید در سبد کالا های بررسی شده ما باشه ولی سهم کالا های گران قیمت و با کیفیت تر بیشتر درش دیده بشه .
در نهایت یک سوال دارم از شما عزیزان : در رنج قیمتی حدودی GD45 تا GD65 مادربرد هایی که هستند را لیست کنید با قیمت تا متوجه منظور من که میگم در مقایسه با بقیه هم رده هاش به نسبت کاراییش خوش قیمت هست بشید . برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
یه خبر سکرت شیرین در مورد بررسی های آتی شهر سخت افزار :
MSI Z87 MPower - ASUS Maximus VI Impact - MSI N760 و ASUS R9 270 DCUII ... برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

Bookmarks